SEED-medewerker behoort tot ‘s werelds beste 50 leerkrachten

  • -
50 teachers

SEED-medewerker behoort tot ‘s werelds beste 50 leerkrachten

Category : Geen categorie

Onze eigen Mr. Abdikadir behoort tot de beste 50 leerkrachten in de wereld. Elk jaar wordt de GLOBAL TEACHER PRIZE uitgereikt aan een uitzonderlijke leerkracht die een buitengewone bijdrage levert aan zijn/of haar professie. De winnaar wordt bekend gemaakt in januari 2018.

Mr. AbdiAbdikadir is directeur van een middelbare dagschool in Maralal, Samburu County. Voor SEED Samburu is hij betrokken bij THE WORLD STARTS WITH ME, een programma voor seksuele voorlichting. Hij was directeur van MARALAL DAY MIXED SECONDARY SCHOOL waar SEED Samburu meerdere projecten realiseerde.

Mr. Abdikadir is één van de beste onderwijskundigen in Samburu County, en nu van de hele wereld! Wij zijn super trots.

Voor meer informatie zie:

http://www.globalteacherprize.org/finalist/abdikadir-ismail/